miercuri, 26 iunie 2013

Seturi pentru dama Swarovski - cadouri perfecte pentru femei

Femeilor le place foarte mult sa primeasca o multime de cadouri. Asta se stie. De fapt tuturor ne place sa primim cadouri. Insa femeilor le plac foarte mult bijuteriile si, in general, toate accesoriile. Iar atunci cand bijuteriile formeaza un set este o bucurie extraordinara. Un set format din colier si cercei sau la care mai adaugi si o bratara, este un cadou absolut spectaculos. Unde mai pui ca toate acestea pot sa fie incrustate cu cristale Swarovski, faimoasele cristale Swarovski? Sigur vei da lovitura cu un astfel de cadou.
Insa mai intai vino sa vezi la Crystal Glamour modele de seturi cu Swarovski pentru dame, care se preteaza perfect pentru un cadou aparte, un cadou iesit din comun. Pentru moment vom vorbi despre doua dintre seturile disponibile in magazinul Crystal Glamour.
Primul set, cel care se poate observa in imaginea de sus, este un set cu totul deosebit, care impresioneaza tocmai prin simplitatea sa. Compus din colier si cercei, acest set poate fi o declaratie de dragoste profunda si care nu mai necesita cuvinte, care se indreapta direct spre inima persoanei iubite. Cristalele au o taietura foarte interesanta, fatetata, care face ca efectele lor sa fie extraordinare. Forma de inimioara pe care o are fiecare cristal si culoarea de un rosu aprins, un rosu perfect, sunt indicatorii pe care orice femeie ii intelege si ii accepta ca atare.
Al doilea set este unul la fel de elegant, insa nu cu aceleasi conotatii. Este un set disponibil in mai multe variante de culori. Cel mai interesant la acest set este modul in care ideea de combinatie intre cristal mare si cristale mici se realizeaza si ceea ce priveste cerceii. Astfel avem un fluturas din profil care are o aripa formata dintr-un cristal mare si o alta aripa cu cristale mai mici, incrustate pe ea. Celelalte doua aripi ale fluturasului se regasesc in cercei, cate o aripa pentru fiecare cercelus. Sunt cercei pe ureche, care insa de o marime considerabila, care ies in evidenta cu delicatete si tact. 
Tot ce va ramane de facut este sa alegeti un set dintre toate cele pe care le regasiti in magazin si sa il oferiti femeii care il merita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu