vineri, 23 august 2013

Fii diferit - pregateste un altfel de cadou !



Sunt foarte mari probabilitatile ca noi, la randul nostru, sa avem in casa anumite cadouri pe care le-am primit dupa ce ne-am mutat la casa noua sau dupa ce ne-am casatorit. Si in cultura noastra, se obisnuieste ca in aceste situatii sa se faca diverse daruri. Totusi, in incercarea de a fi originali, s-ar putea ca frecvent sa intampinam greutati in a gasi cadoul perfect. Tocmai de aceea, o optiune la care nu multa lume se gandeste este pregatirea unor seturi de cani personalizate, de un anume tip sau un altul. Fiind folositoare si speciale, in acelasi timp, ele sunt cu adevarat un cadou aparte. Descopera cani personalizate potrivite pentru o multime de contexte, atat pentru familii, cat si pentru companii sau organizatii !


In esenta, exista o varietate de pahare, cani si casti ce se pot achizitiona fara dificultate, din magazinele de profil. Dar acestea nu se deosebesc intre ele. Personalizand insa un anume cadou, il faceti mult mai special - si tuturor le place sa primeasca ceva creat special pentru ei, care sa reflecte acest interes deosebit fata de persoana sau viata lor.   Existand un umar foarte mare de stiluri si modele de design din care putem alege, cautarea s-ar putea sa para dificila la inceput - e extrem de util sa studiem ce pahare folosesc respectivii oameni si ce le lipseste, ori care le este stilul. S-ar putea astfel sa va indreptati catre modele mai simple, curate, ori catre variante mai elegante, mai complexe si mai puternic finisate.


Va urma decizia de a personaliza paharele - dintre optiuni, va trebui sa ne limitam doar la cateva - numele sau prenumele, initialele, sunt variante posibile.  Alta posibilitate pentru aceste cani personalizate e de a aplica un citat sau un vers de care respectivii proprietari s-ar bucura.


Textul inscriptionat va trebui sa se potriveasca, ca si stil, cu modelul, tipul paharului - daca e vorba de pahare elegante, se va alege un astfel de font. Daca e vorba de pasionati de calculatoare sau tehnologie, se va alege ceva pe aceasta tema.   Grafica ce urmeaza sa fie imprimata poate fi realizata de specialisti, de firmele specializate ce comercializeaza aceste pahare, sau chiar de catre noi. Exista deci mai multe moduri de a pregati aceste pahare, cani, cesti ori cupe.


Fiind  adecvate pentru mai multe ocazii sau evenimente, astfel de seturi de cani personalizate pot fi deci daruite la nunti, botezuri, zile de nastere, sarbatori, aniversari, promovari si asa mai departe. Gaseste mai multe modele si variante de comanda pentru cani personalizate prin Bursadeprint, locul in care cererea intalneste oferta in cel mai eficient mod posibil. Cu siguranta, urmatorul cadou personalizat va fi de exceptie!
(sursa foto: freedigitalphotos.net)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu