luni, 9 septembrie 2013

Obiecte personalizate disponibile pe orice material



Tiparul digital devine tot mai popular, pe zi ce trece. Cu atat de multe companii pe piata, care sunt intr-un proces continuu de perfectionare a produselor si serviciilor, dezvolta materiale personalizate, promotionale, pentru afaceri si organizatii de dimensiuni mici sau mari, devine un proces mai flexibil, mai fiabil, mai accesibil si din punct de vedere financiar. De foarte multe ori, prima comanda pare mai dificila si mai acoperita in nesiguranta sau indoieli. Ulterior, daca lucrurile au avut o turnura pozitiva, ele vor evolua catre comenzi si materiale tot mai complexe, ce sa acopere diferite nevoi. Gaseste obiecte personalizate care sa raspunda acestor nevoi si sa se transforme in cadourile perfecte, atat pentru angajati, parteneri, colaboratori sau clienti! In randurile urmatoare vom analiza cateva aspecte pentru care merita sa alegem aceste solutii:

1. Imbunatatesc parerile celorlalti - indiferent de tipul unor astfel de obiecte personalizate, foarte putina lume poata sa ramana indiferenta cand astfel de materiale sunt distribuite in mod gratuit.
2. Aduc numeroase vizualizari, pentru un cost relativ mic - in plus, in functie de materialul din care sunt utilizate si durata de viata, acesta se poate extinde pe o anumita perioada de timp
3. Ii fac pe  oameni sa cumpere - cei care primesc astfel de materiale sunt mai dispusi sa faca o anumita  colaborare sau tranzactie cu  respectiva firma; studiile arata ca e vorba de peste jumatate din persoanele intrebate in respectivul sondaj.

Desigur, de la continent la continent, de la tara la tara, chiar si de la oras la  oras gamele de obiecte personalizate cu cel mai puternic efect pot sa varieze. Unii ar putea sa includa plasele sau pungile, pe primele locuri, urmate de tricouri, sepci/caciului, jachete; altii ar putea sa observe rolul pe care il joaca electronicele, accesoriile pentru PC (mouse pad, usburi, carcasele de telefon), cele pentru birou sau din gama de business; pentru un alt segment, s-ar putea ca trofeele, placile decorative, medaliile sau diplomele de recunoastere sa joaca un rol major; nu in ultimul rand, daca tot am vorbit de materialele folosite in munca de birou, un rol major il au calendarele (de masa sau de perete), ceramica (de tipul paharelor, cestilor, etc), instrumentele de scris (pixuri, stilouri). Nu sunt de neglijat nici lanyardurile, brelocurile personalizate, desfacatoarele de sticla sau magnetii publicitari.

Datorita tehnologiei digitale utilizate (inkjet LED UV), intreg procesul de tiparire/imprimare este foarte mult scurtat. De asemenea, produsele rezultate suporta redarea unor texte si designuri grafice de mare calitate, pe aproape orice tip de material (de la lemn, plastic, pana la sticla sau metal). Descopera obiecte personalizate potrivite, atingand cele trei puncte enuntate mai sus, printr-o tipografie digitala de incredere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu