marți, 28 ianuarie 2014

Cum se stabileste pretul unor albume foto digitale

Fie ca te pregatesti pentru nunta, fie ai un alt eveniment la care trebuie sa te gandesti, imortalizarea momentelor ce vor veni  este un aspect de care nu poti sa uiti. Pentru acest lucru, majoritatea romanilor apeleaza la cameramani si fotografi profesionisti - insa munca lor (sau munca noastra) nu se termina odata ce acest pas a trecut. Pastrarea acelor clipe, in format digital nu este suficienta - de aceea cei mai multi dintre noi  preferam sa le tiparim pe hartie si sa le punem intr-un album. Insa cum ar fi daca am reusi sa facem acest lucru intr-un mod mult mai profesional decat acum? Acest lucru a devenit astazi extrem de accesibil, prin intermediul studiourilor foto ce ofera si servicii de realizare de albume foto digitale, precum www.photofuji.ro.



Haideti sa privim in randurile urmatoare la elementele ce determina pretul unor astfel de albume - fie ca vorbim de comenzi pentru evenimente ca nunti, botezuri, aniversari, absolviri si asa mai departe:
1. Tipul copertii
Cu siguranta aceasta va determina mare parte din valoarea finala a albumului. Vom avea libertatea sa alegem intre numeroase colectii de piele naturala, piele ecologica sau hartie foto. Fiecare dintre acestea va avea la randul sau o varietate de modele, la preturi si trasaturi aparte.
2. Numarul de pagini
Paginile incluse in respectivul album nu sunt legate doar de cantitatea de hartie foto utilizata ci si de  numarul de fotografii tiparite (culorile utilizate, volumul de munca si asa mai departe)
3. Formatul albumului
Dimensiunea blocului  determina un anume format, exprimat intr-un anumit raport, in centimetri.  In plus, pe langa albumul in format clasic, poti opta si pentru una sau doua variante in miniatura.  Sunt preferate urmatoarele variante: 20x20 cm, 20x24 cm, 30x20 cm, 30x30 cm, 25x 38 cm, 30x40 cm.
4. Realizarea machetarii
Aceasta poate fi realizata fie de fotograf, fie de tine insuti sau alti specialisti ce pot utiliza un program de editare foto, precum Indesign sau Photoshop - descopera aici cateva sfaturi utile pentru acest proces.
5. Finisajul
Strans legat de etapa de realizare a copertii, aceasta finisare se refera la inscriptionarea frontala a acesteia. Ne putem gandi astfel la  utilizarea de litere, cuvinte, inscriptii variate, forme, culori, poze. In functie de preferinte, de stil si dorinte, putem gasi modul corect de a exprima ceea ce simtim sau gandim.

Achizitia unor cutii de albume, personalizate, poate sa reprezinte de asemenea un cost suplimentar - deci, un pret final mai mare.

Pentru a gasi cele mai bune oferte de astfel de albume foto digitale, pentru a gasi un pret care sa iti convina si poate pentru a incepe o colaborare de durata, fa cunostiinta cu expertii de la PhotoFuji Studio. Cu siguranta, aceste albume foto pot sa fie cadoul perfect pentru cei dragi sau chiar pentru tine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu